Serveis de fabricació electrònica

La nostra empresa, amb una extensa experiència en el sector electrònic, està especialitzada en oferir tant servei de fabricació global com individual en processos d'elaboració en equips i sistemes electrònics.

Per aconseguir un alt rendiment de la seva producció, cada producte requereix un enfocament individual i un procés particular de muntatge, inclosos els requisits propis de cada client. Li acompanyarem en els seus projectes amb una gamma de serveis que inclouen la industrialització, la creació de prototips, la fabricació en sèrie, la actualització de sistemes de prova existents o elaboració de nous i la integració de les seves targetes en equips finals.

La innovació tecnològica és un enfocament estratègic per a ELAX, invertint en sistemes de producció que ens permeten adaptar-nos a les necessitats d'un mercat exigent i en contínua evolució. Sense oblidar pilars fonamentals sobre els quals es recolza el nostre mètode de treball com són la flexibilitat, fiabilitat i un tracte personalitzat als nostres clients.

Flexibilitat

Ser capaços d'adaptar-nos a les necessitats especifiques de cada client, de respondre a la demanda de fabricació de petites i mitjanes sèries. Produir prototips seguint processos serials per assegurar la seva viabilitat i permetre, en la seva fase inicial, validar processos de muntatge i requisits funcionals.

Proximitat

L'atenció òptima a el client és una important marca de qualitat de la nostra empresa. És essencial que el nostre equip estigui sempre disponible per al client, aportant i obtenint tota aquella informació que serà imprescindible per garantir una eficient col·laboració.

Fiabilitat

Més de 25 anys d'experiència fabricant equips electrònics. Cooperacions que perduren durant molts anys, amb els nostres clients, són el resultat de la nostra actitud orientada a oferir el màxim compromís amb el treball realitzat diàriament.